info

Kokouksen keskipisteenä viestintä

Tältä sivulta löydät vinkit saapumiseen, tapahtumapaikkoihin sekä vastaukset tärkeimpiin kysymyksiin.

Johtaminen on ennen kaikkea viestintää. Teemamme ”Viestinnän vastaisku” nostaa viestinnän arvoiselleen paikalle kokouksen keskipisteeksi, sillä viestintä on jokaisen asia. 

Kuopion ja Warkauden Nuorkauppakamarien yhdessä järjestämä kokous tarjoaa työkaluja huomisen johtajan viestinnän työkalupakkiin. 

Nuorkauppakamarilaisille johtaminen on asenne ottaa vastuuta sekä rohkeutta tarttua epäkohtiin. Teema tukee kasvua kohti parempaa johtajuutta pureutumalla niin viestinnän merkitykseen kuin sen menestyksekkääseen toteuttamiseen, kasvokkain ja ruudun takaa. 

Viestinnän vastaisku -kokous järjestetään 7.–9.10.2022 Kuopiossa. Virallinen seminaariohjelma koulutuksiin ja puheenvuoroineen järjestetään Kuopion Musiikkikeskuksella. 

Tapahtuman päähotellina toimii Original Sokos Hotel Puijonsarvi – jossa myös perjantain yhteinen tulojuhla järjestetään. Tutustu majoitusvaihtoehtoihin tästä>

Saapuminen

Kuopio sijaitsee Suomen keskipisteessä. Savon sydämeen on helppo tulla. Kaupunkiin pääsee lentäen, junalla, linja-autolla tai vaikkapa veneellä.

 

Saapuminen Kuopioon A-alueelta
Helsinki–Kuopio 4 h
Porvoo–Kuopio 4,5 h
Forssa–Kuopio 5 h
Turku–Kuopio 5,5 h

Saapuminen Kuopioon B-alueelta
Mikkeli–Kuopio 2 h
Lappeenranta–Kuopio 3,5 h
Kotka–Kuopio 4 h
Hämeenlinna–Kuopio 4,5 h

 

Saapuminen Kuopioon C-alueelta
Jyväskylä–Kuopio 2 h
Tampere–Kuopio 4 h
Vaasa–Kuopio 5 h
Rauma–Kuopio 5,5 h

Saapuminen Kuopioon D-alueelta
Joensuu–Kuopio 2 h
Oulu–Kuopio 3,5 h
Ylivieska–Kuopio 3 h
Kemi–Kuopio 5 h

Kuopion Musiikkikeskus – Tapahtuman keskus

Kuopion Musiikkikeskuksella on runsaasti erilaisia tiloja, joten samoissa tiloissa järjestyvät kätevästi kokouksen viralliset ohjelmat, key notet ja trade show ja tietysti LOUNAS. Ajanmukainen kokoustekniikka viimeistelee tilat toimiviksi sekä tilaisuuden luonteeseen sopiviksi. 

Tutustu etukäteen: www.kuopionmusiikkikeskus.fi 

Kuopio tärpit

Tori ja kauppahalli

Kuopion tori yksi Suomen kuuluisimmista ja elävimmistä, eikä matkaa HQ-hotellillekaan ole kuin puoli kilometriä, joten tämä nähtävyys on helppo käydä kurkkaamassa. Torin laidalla seisoo Kuopion kaupungintalo, ja toisesta laidasta löytyy niin ikään kuuluisa Kuopion kauppahalli. Kauppahallista löydät tuoreita leivonnaisia, tapaksia, juustoja, muita herkkuja, kirjoja, käsitöitä ja paljon muuta! Täältä löydät mieluisat tuliaiset kotiinkin! 

Puijo

Puijo on monelle Kuopion lempinähtävyys, eikä ihme. Maisemat Puijon tornista sykähdyttävät, joten mikäli kokousviikonlopulle sattuu kirkas sää, kannattaa ehdottomasti aikatauluun sovittaa vierailu Puijolla. Tornista löytyy kahvila sekä ravintola, ja mäen laella on myös Puijon maja, joka tarjoilee viikonloppuisin herkullista retkiaamiaista klo 9-12.

Satama, Väinölänniemi ja Kuopionlahti

Kuopiossa kaikki on lähellä, ja vain puolen kilometrin päästä HQ-hotellilta löytyy myös kaunis Kuopion satama. Jos haluat tehdä vaikka aamulenkin tai kulkea näköalareittiä hieman mutkan kautta Musiikkikeskukselle lauantaina, ota suunnaksi satama, josta voit jatkaa rantaa pitkin Väinölänniemelle, ja reitti viekin sinut lopulta Kuopionlahdelle, josta Musiikkikeskus löytyy. Matkan varrella voit ihailla Kallavesi-maisemia, bongata hyviä ravintoloita tulevia Kuopion matkojasi varten, ihastella Väinölänniemen vanha stadionia sekä Kuopionlahden rauhaisaa puistoaluetta.

Saaristokatu ja Bellanranta

Kuopion Saaristokatu on yksi Suomen kauneimmista kaduista, eikä ihme, kulkeehan se veden halki. Jos haluat käydä ihastelemassa tätä insinöörityön taidonnäytettä, nappaa allesi sähköavusteinen Vilkku-fillari tai hyppää torin laidalta bussiin 5 tai 6. Matkan varrelle jää myös Bellanranta, josta löydät pari paikallista pienpanimoa, Lignell&Piispasen tehtaan, Karting-radan, Saanan, josta löytyy ravintola ja kylpylä sekä paljon muuta. 

Kuopion museot ja Tuomiokirkko

Kuopiosta löytyy monta mielenkiintoista museota, ja myös ylpeytemme Kuopion museo aukaistiin vasta suuren peruskorjauksen jälkeen! Kuopion museo löytyy aivan HQ-hotellin läheltä, suoraan toiselta puolelta Snellmaninpuistoa. Tästä pari korttelia torille päin löytyy Kuopion taidemuseo, joka sijaitsee aivan Tuomiokirkon vieressä. Kirkosta pari korttelia etelään päin matkaamalla pääsee VB-valokuvakeskukselle, ja tästä vielä kortteli eteenpäin Kuopion korttelimuseoon. Samalla voit ihastella Kuopion vanhaa puurakennuskantaa, sitäkin meiltä onneksi vielä löytyy.