sosiaalinen
ohjelma

Tältä sivulta löydät tulojuhlan teeman sekä lomakkeet, joilla ilmoittaudutaan lasten ohjelmaan, IPP-ohjelmaan sekä senaattoriohjelmaan. Kurkkaa myös millaista ohjelmaa aveceille on tarjolla.

 

Tulojuhla – pe 7.10. klo 1902

Suapumispirskeissä pistetään pukkeutuen ja jalalla korreesti! Savolaiselle aaltopituudelle virittäydytään teemalla ”viärinymmärtäjät”.  Pukukoodina toimivat aluevärit

  • A-alue: liila
  • B-alue: sininen
  • C-alue: oranssi
  • D-alue: vihreä (paitsi tietenkin pinkkiä tunnustava Kuopio)

Suattaapi olla, että parhaan väriloiston asu palkitaan (tae suattaapi olla, että ei). Tulojuhlaa vietetään HQ-hotelilla eli Puijonsarven Timanttisalissa. Ilta startataan ruokailulla.

IPP-ohjelma – la 8.10 klo 11–15 

IPP-ohjelmassa edellisen vuoden puheenjohtajat pääsevät nauttimaan palan parasta Kuopiota risteillen Kallaveden sykähdyttävissä maisemissa. Ohjelma jatkuu vierailulla 170-vuotisjuhlavuottaan viettävän perheyrityksessä, unohtamatta makunystyröitä herätteleviä elämyksiä. Ilmoittaudu tästä.

Senaattoriohjelma – la 8.10 klo 9.30–15   

Kunnianarvoisille alumneille järjestetään unohtumattomia kokemuksia Savon sydämessä. Ohjelmaan mahtuu mukaan 50 nopeinta senaattoria. Päivän aikana luvassa on muun muassa vierailu Kuopion yliopistolliseen sairaalaan sekä yhteinen lounas. Ilmoittaudu tästä.

Lasten ohjelma – HopLop & lastenhoito la 8.10.

Lasten ohjelmassa ilman vanhempien seuraa hetken pärjäävät lapset bussiretkelle HopLop-sisäleikkipuistoon. HopLop-käynti on klo 10-12. Kuljetukset leikkimään ja takaisin kokouspaikalle hoituvat yhteiskuljetuksella. 

Kokouspäivän ajaksi on varattu lastenhoitajia ja lastenhoitohuone kokouspaikan yhteyteen, joten kokousohjelmaan on helppo osallistua myös lasten kanssa. Molempiin ohjelmiin kuuluu myös lounas kokouspaikalla. Ilmoita lapsesi mukaan tästä.

Seuralaisohjelma – la 8.10. klo 13-> 

Seuralaisille, jotka ovat lunastaneet itselleen kokouspäivän rekisteröinnin, on järjestetty myös omaa ohjelmaa. Lähestyvään Halloween-aikaan ja Kuopion historiaan pääsee tutustumaan ”Kummitusten Kuopio”-kävelykierroksella.

Kuopion vanhoissa taloissa ja kortteleissa kulkee päivisin immeisiä, liike- ja kokousmatkailijoita sekä muutama muukin. Iltaisin taloissa ja puistoissa liikuskelee myös kulkijoita menneiltä ajoilta. Kuka mahtaakaan liikuskella museon torneissa ja mitä puuhailtiin Minna Canthin illanvietoissa? Ja mikä kumma yhdistää joulua ja kummituksia Kuopiossa? Se selviää, kun tulet mukaan kuuntelemaan tarinat Kummitusten Kuopiosta.

Kierroksen aikana kävellään Kuopion keskustan ympäristössä ja tutustutaan mitä kaupungissa tapahtuu ja on tapahtunut. Kierros tapahtuu kävellen, matkan pituus noin 2 km, ja kestää noin 1 t 45 min. Lähtöpaikka Snellmanin puistossa sijaitsevan Snellmanin patsaan edessä, Kauppakatu 25. Mukaan mahtuu max. 30 hlö. Kierroksen opastaa Kuopion Oppaat.

Gaala – Kruunataan viikonloppu tyylikkäästi 

Kuopio-Halli mahdollistaa unohtumattoman istuvan illallisen jopa tuhannelle hengelle. Yhteistyökumppaneidemme avulla luomme yleisurheilun keitaasta viikonlopun loppuhuipennuksen. 

Juhlagaalan tarjoilusta vastaa Ravintolamestarit. Yritys loihtii upeat annokset lähiruuasta – villiyrttejä ja satokauden kasveja hyödyntäen. 

Yhteistyökumppanit