sosiaalinen
ohjelma

Tulojuhla – Virittäydy savolaiselle aaltopituudelle 

Perjantai-ilta huipentuu HQ-hotellilla järjestettävään tulojuhlaan, jonka teema on savolaisittain ”Viärinymmärtäjät”. Tämä tulkinnanvaraisten ohjeiden ja vastausten ilta herkistelee kokousvieraiden viestivastaanottimet savolaiselle aaltopituudelle – ihan ei voi olla varma mitä tuleman pitää. 

Tulojuhlan starttaa iltapalatarjoilulla, jotta kokousvieraat pääsevät keskittymään itse spektaakkeliin kupu ravittuna. Tulojuhlan koet vain saapumalla paikan päälle! 

Gaala – Kruunataan viikonloppu tyylikkäästi 

Kuopio-Halli mahdollistaa unohtumattoman istuvan illallisen jopa tuhannelle hengelle. Yhteistyökumppaneidemme avulla luomme yleisurheilun keitaasta viikonlopun loppuhuipennuksen. 

Juhlagaalan tarjoilusta vastaa Ravintolamestarit. Yritys loihtii upeat annokset lähiruuasta – villiyrttejä ja satokauden kasveja hyödyntäen. 

Lapset ja seuralaiset – Nuorkauppakamari on koko perheen harrastus 

Kuopioon voit saapua koko perheen kanssa! Lapsille ja seuralaisille järjestetään omaa viihdykettä siksi aikaa, kun jäsenistö on nauttimassa vaaleista ja oheisohjelmasta. 

IPP-ohjelma – Väistyvien puheenjohtajien oma hetki 

Väistyvät puheenjohtajat ovat hemmotteluhetkensä ansainneet. Töitä on tehty pari vuotta tukkaputkella, joten tässä ohjelmassa ei paljon aivoja tarvitse rasittaa.  

Senaattoriohjelma – Sekoitus uutta ja vanhaa 

Kunnianarvoisille alumneille järjestetään unohtumattomia kokemuksia Savon sydämessä. Jo kokoushakua harkittaessa senaattorit innostuivat ja aloittivat ideoinnin ohjelmaan, jossa on sopiva sekoitus uuden rakentamista ja vanhojen muistojen verestämistä. Muu jääköön tässä vaiheessa mysteeriksi! 

Yhteistyökumppanit